У Буштинській ОТГ обрали секретаря селищної ради

26-27 листопада відбулося друге пленарне засідання першої сесії Буштинської селищної ради 8-го скликання. Головував на ньому Буштинський селищний голова Руслан Янчій.

26 листопада, перш за все, голова СТВК Іван Паш повідомив, що депутатом селищної ради зареєструвався Михайло Даруда від партії «Рідне Закарпаття». А депутат Юрій Гісем від «РЗ» відмовився від мандату. Замість нього депутатом зареєстрували Людмилу Рак.

На порядку денному було питання про обрання секретаря селищної ради. На цю посаду було внесено кандидатуру Олесі Токач від «Слуги народу». Однак під час таємного голосування як «за», так і проти  проголосували однакова кількість депутатів – 13. Таким чином, рішення не було прийнято. У засіданні було оголошено перерву до наступного дня.

27 листопада депутати знову зібралися у сесійній залі селищної ради. Голова СТВК Іван Паш поінформував про те, що у депутатському корпусі знову сталися зміни. Депутатський мандат склав Іван Юрійович Паш від політсили «Команда Андрія Балоги». Замість нього депутатом зареєстрували Наталію Іванівну Копинець, яка склала присягу депутата і отримала посвідчення.

Відтак повторно перейшли до обрання секретаря селищної ради. На цю посаду знову запропонували кандидатуру Олесі Токач. На цей раз за неї проголосували 24 депутати. Отож секретарем селищної ради стала Олеся Іванівна Токач. До цього часу вона працювала вчителькою у Буштинському ліцеї.

На цьому друге засідання першої сесії закрили. Решту питань порядку денного розглянуть на наступному пленарному засіданні повідомляє https://www.tyachiv.com.ua/