Відійшов у вічність ветеран Другої світової війни Василь Миколайович Маркуш з Бедевлі. Вічна пам'ять!

Перестало битися серце шанованої людини -  ветерана, добровольця, активіста, наставника та активного громадського діяча Василя Миколайовича Маркуша.
Василь Миколайович прожив непросте, але гідне життя  - юнаком пішов добровольцем на фронт, де проявив себе відважним солдатом, умілим стрільцем та здібним командиром. 
Під час бойових дій отримав декілька поранень, за проявлену відвагу та мужність був нагороджений багатьма військовими нагородами, а також медаллю «За відвагу» та «Орденом Слави ІІІ-го ступеня». 
У мирний час закінчив Чернівецький будівельний технікум, створив сім'ю, 35 років пропрацював в облавтоуправлінні, був начальником дільниці №3 РСУ, яка займалася будівництвом важливих об'єктів на території краю.
Пройшовши пекло війни, постійно переймався долею своїх побратимів,  був активним учасником ветеранського руху  - довгий час очолював   районне "Товариство добровольців Закарпаття - учасників війни в Тячівському районі", що займається підтримкою ветеранів.
А також брав активну участь у громадському житті району та патріотичному вихованні підростаючого покоління. 
Завжди відповідальний до роботи, пунктуальний у справах, чуйний до оточуючих, відвертий у спілкуванні, мудрий у настановах та шляхетний у вчинках - таким запам'ятається Василь Миколайович для всіх, хто його знав за життя. 
Життєвий шлях Василя Миколайовича Маркуша є зразком служіння своєму народові, прикладом людської гідності та доброчесності.
Тячівська районна державна адміністрація та Тячівська районна рада висловлюють щирі співчуття родині покійного. 
Вічна пам’ять !