Солотвинська селищна рада оголошує конкурс на найкраще новорічне-різдвяне оформлення

Відповідно до розпорядження Солотвинського селищного голови Йовдій В.М,  у період з грудня 2020 року  до січня 2021 року  проводиться конкурс між суб’єктами господарювання на краще новорічне оформлення об’єктів господарської діяльності.
Цим же розпорядженням затверджено склад журі з оцінки новорічного та різдвяного оформлення.
Головною ціллю якого –  покращення зовнішнього вигляду будівель підприємств, благоустрою прилеглої території, стимулювання власників (керівників) об’єктів оригінально та святково оформити вітрини, фасади, внутрішні інтер’єри напередодні новорічних та різдвяних свят.  
У конкурсі можуть  приймати участь суб’єкти господарювання, які здійснюють господарську діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг на території Солотвинської територіальної громади Тячівського району Закарпатської області.
Критерії оцінки на предмет
найкращого новорічного і різдвяного оформлення
 
  1. Застосування нових технологій святкового оформлення  будівель та прилеглих територій
  2. Влаштування світлових розтяжок, панно та композицій з новорічної та різдвяної тематики на фасадах будинків
  3. Святкове оформлення корпусів, терас, вікон, вітрин, інших частин будівельних конструкцій, малих архітектурних форм, дерев, кущів
    гірляндами
  4. Влаштування підсвічування фасадів
  5. Влаштування вивісок із застосуванням неонового освітлення
Результати конкурсу будуть оголошені 20 січня 2021 року та висвітлені на сайті Солотвинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області  та у засобах масової інформації. Запрошуємо всіх суб’єктів підприємницької діяльності прийняти активну участь у конкурсі.