На Тячівщині в рамках "Великого будівництва" у минулому році реалізовано 5 -ть проєктів

У Закарпатській області повністю завершено 14 проєктів «Великого будівництва». Були збудовані, відремонтовані та реконструйовані п’ять дитячих садочків, чотири школи та п’ять спортивних об’єктів.
На реалізацію 14 проєктів було виділено  48 млн грн: з Державного фонду регіонального розвитку – 37,7 млн грн, бюджетів органів місцевого самоврядування – 9,1 млн грн, інших джерел – 1,85 млн грн.
У Тячівському районі за 2020 рік реалізовано 5 -ть проєктів. А саме
1.Капітальний ремонт будівлі дошкільного навчального закладу в с. Колодне по вул. Центральна, буд. 75, Тячівського району
Завдяки заміні даху та утепленню зовнішніх стін та перекриття даху, 90 дошкільнят навчатимуться та відпочиватимуть у комфортних умовах. Загальна вартість проєкту – 1,4 млн грн. З субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів профінансовано 1 млн грн.
2.Будівництво дитячого садка на 100 місць в с.Нижня Апша, Тячівського району
Повністю завершено будівництво двоповерхової будівлі дитсадка, який можуть відвідувати 100 дітей. Також збудовано чотири групових майданчики з тіньовими навісами та загальна гімнастична площадка, територія дитсадка огороджена, озеленена та облаштована.
Кошторис проєкту – 23,4 млн грн.
3.Будівля дитячого садка у с.Тарасівка по вул. Жовтневій, 143, Тячівського району – реконструкція для розміщення дошкільного навчального закладу
Повністю завершено будівництво нової двоповерхової будівлі дитсадка, розрахованого на  60 дітей. Загальна кошторисна вартість проєкту – 11,7 млн грн.
4.Капітальний ремонт (термомодернізація) Руськополівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. в с. Руське Поле по вул. Шкільна №1, Тячівський району
Тут встановлено енергозберігаючі вікна та двері, утеплені горище та фасад будівлі, замінено внутрішню систему опалення. Відтепер 650 школярів отримують освіту в теплих та комфортних класах. Кошторис проєкту – 8,5 млн грн.
5. Реконструкція Тячівської загальноосвітньої школи № 2 у м.Тячів по вул. Партизанській, 26
Відтепер 432 учні відвідують школу, у якій повністю замінено мережу водопостачання та водовідведення, систему опалення та вентиляції, покрівлю даху, утеплено фасад будівлі та встановлено пандус для маломобільних людей.
Бюджет проєкту – 16,7 млн грн.