50 років тому у Тячеві відкрили ресторан «Україна»

1971 рік у Тячеві був досить багатим на важливі події. До речі, деякі будівлі, зведені того року, стоять у Тячеві і по сьогодні. До прикладу, саме того року на новобудові, де нині розташовані відділення «Укрпошти» та «Укртелекому», урочисто перерізали червону стрічку.
Як повідомила тогочасна районна преса. А 19 лютого, о 20-ій вечора урочисто відчинив двері для відвідувачів новозбудований ресторан «Україна» з двома залами – на 170 посадкових місць на першому поверсі і 120-ма – на другому. Повідомлялося, що у перші два дні заклад обслужив близько 600 відвідувачів. А виручка за суботу-неділю склала 1900 карбованців. Тут пригощали національними та фірмовими стравами, які готували під керівництвом шеф-кухаря О.М.Торжаша. Гостей зустрічав метрдотель І.П.Дудла – переможець обласного та республіканського конкурсів молодих офіціантів, а обслуговували офіціанти Михайло Аннишинець та  Ганна Маханець. В супроводі молодіжного оркестру виступали виконавці естрадних та народних пісень. До речі, музикантів для роботи у закладі теж шукали через газетні оголошення. З 15 вересня цього року у закладі почав працювати пункт заправки сифонів газованою водою. Ємності можна було заправити щобудня з 15 до 17 години, а в суботу-неділю – з 10 до 13-ї.

Ресторан постійно приймав індивідуальні та колективні замовлення на проведення бенкетів з нагоди сімейних торжеств, державних свят, весіль тощо.
Тячів ком