Буштинська громада бере участь в конкурсі «Наша громада» - відео

Конкурс «Наша громада» оголошено телеканалами ICTV та СТБ у партнерстві з Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми USAID  «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).
Термін проведення:  29 березня -  30 вересня 2021 року. 
✅На конкурс Буштинською громадою представлено туристичний проєкт "Транстереблянський веломаршрут".  (Детальніше за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/communities/bushtinska-gromada
Він передбачає облаштування велосипедної доріжки шириною 1,2 м та довжиною 25 км за напрямом: місце впадіння р.Теребля в р. Тису (смт. Буштино), який проходитиме через долину гірської річки Теребля до оглядового майданчика на скельному масиві урочища «Занівка».
Планується очищення шляху від зарослів, створення покриття з щебеню та трамбування ґрунту на відповідних відрізках. 
А також встановлення інформаційних стендів, дороговказів про розташування цікавих локацій і об’єктів туристично-рекреаційної інфраструктури краю та його відповідного маркування. 
Зокрема і облаштування трьох наметових містечок з критими стоянками для велосипедів на 25 місць з біотуалетами та джерелами питної води. 
?- Реалізація даного проєкту вирішить ряд проблем нашої громади з розбудови туристичної інфраструктури та розвитку туризму загалом,  - наголошує  Руслан Янчій - голова Буштинської громади.
Також він закликає всіх підтримати проєкт Буштинської громади "Транстереблянський веломаршрут" активним онлайн - голосуванням,‼ яке триватиме з 10.05.2021  по 10.06.2021 року.


OTG.FAKTY.COM.UAБуштинська громадаНаша громада - конкурс, головна мета якого підтримати активні