Тячівський міський голова привітав юнаків СК «Тячів» з перемогою в ДЮФЛ (ФОТО)

Розвитку спорту, зокрема, дитячо-юнацькому футболу у Тячівській громаді приділяють велику увагу. Допомога міської влади і меценатів, зацікавленість батьків та воля до перемоги юних футболістів – все це стало запорукою перемоги дитячої футбольної команди СК «Тячів» 2008-2009 років у чемпіонаті ДЮФЛ Закарпаття.

10 червня з перемогою юних чемпіонів привітав Тячівський міський голова Іван Ковач. Наголосив, що футболісти голосно заявили не лише про себе, а й про своє місто та громаду, та запевнив у всебічній підтримці.

Переможців урочисто відзначили грамотами та подарунками від міської ради. Щирі слова вдячності звучали й на адресу «других батьків» команди – тренерів Павла Оржеховського та Андріана Бабича.

Вони доклали немало зусиль для того, щоби їх підопічні переграли суперників та очолили турнірну таблицю. Наставники збірної зізнаються: спочатку на першість не розраховували, але під час ігор упевненості у власних силах додалося.  

У складі команди – юнаки не лише з Тячева, а і з сіл громади. Тренери кажуть: у місті є вся необхідна інфраструктура для розвитку дитячого футболу. А отже як доросла, так і дитяча команди надалі лише вдосконалюватимуть спортивну майстерність. Крім того, відчувають підтримку з боку місцевої влади, батьків та меценатів.

Як зазначив президент СК «Тячів» Роберт Ердив, шлях до перемоги був складним, але завдяки спільним зусиллям команда досягла найвищої поставленої мети.

В СК «Тячів» додають: немалий внесок у перемогу зробили і батьки, які всіляко підтримують своїх майбутніх «Роналду» та «Мессі».