Тячівських поліцейських привітали з професійним святом - фото

4 липня в Україні відзначатимуть шосту річницю створення Національної поліції України. У Тячівському районному відділі поліції відбулися урочисті заходи. Начальник Тячівського відділу поліції Михайло Палкуш привітав колег з професійним святом – Днем Національної поліції України:
«Національна поліція України створена для забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки. Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави». 
Всім поліцейським начальник побажав міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо українського народу. Насамкінець кращих співробітників Тячівської поліції відзначили подяками, грамотами та медалями.
З привітальними словами до працівників поліції, які щодня стоять на варті Закону, забезпечують спокій та безпеку місцевих жителів, звернулися керівники всіх територіальних громад Тячівщини, районної ради та адміністрації, суду, прокуратури, СБУ та держлісгоспів.