У Дубівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів вручили випускникам свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти

1 липня, у Дубівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулося урочисте вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускникам. 
Розпочав захід директор закладу Йосип Гарга, який  побажав юнакам та дівчатам процвітання та щедрості долі, реалізувати себе у майбутньому і  залишатися завжди людьми. Бути патріотами малої батьківщини та всієї України закликав випускників перший заступник селищного голови Роман Поліщук. На адресу винуватців торжества  линули вітання та побажання й з уст першої вчительки Ганни Цубери та класного керівника Наталії  Бережник. Від імені всіх батьків виступила  Богдана Дровальова, вона подякувала педагогам за невтомний труд, а учням зичила мудрості, наснаги у досягненні поставлених цілей.   А від імені випускників мала слово Даніела Мотринець, яка  подякувала наставникам за здобутті знання, самовіддану працю й терплячість. 
Настала урочиста мить. Найперше, Йосип Гарга привітав єдиного одинадцятикласника, який  за високі досягнення у навчанні нагороджений золотою медаллю, -  Максима Мезея.  Відтак, вручив свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти 104 випускникам та 8 учням, що закінчили школу екстерном.
Наприкінці свята юні таланти подарували винуватцям свята музичне вітання.
 https://dubove.gov.ua/news/