Ні пуху, ні пера: на Тячівщині відзначили 100-річчя УТМР - фото


Щорічно в Тячівській РО УТМР проводяться змагання зі стрільби на круглому стенду серед мисливців району.  
В цьому році дані заходи пройшли минулої суботи 31.07.21 на території  угідь Колодненської первинної організації.   
І їх проведення було приурочено визначній даті - 100 річчю утворення  громадської організації УТМР  - українського товариства мисливців та рибалок.  
Варто наголосити, що на теперішній час це одна з найбільших громадських організацій України, яка була утворена 10 липня 1921 року.
Відтак у змаганнях взяли участь 16 колективів первинних організацій УТМР Тячівського району . У складі кожної команди перебувало по 3 -є учасників з кращих мисливців, що завжди здобували найбільше трофеїв. 
Як і годиться перед турніром було проведено інструктаж з техніки безпеки, також за порядком на території слідкували правоохоронці. 
Під час змагань кожен учасник намагався показати свої найліпші вміння зі стрільби та принести перемогу своїй команді.
Отож, кращими стрілками Тячівської РО УТМР 2021 року стали мисливці:
1 місце -  Колодненська ПМО 
2 місце - Тячівська ПМО
3 місце - Дібрівська ПМО

Переможці отримали кубки, грамоти та цінні подарунки. 
Також було відзначено всі команди - учасників змагань, хто старався та влучно стріляв. 
А деякі мисливці отримали грамоти від Тячівської районної та Закарпатської обласної організацій УТМР за сумлінну працю та вагомий внесок в розвиток товариства.  
Адже бути мисливцем - це не лише полювання, а й турбота про навколишнє середовище та тваринний світ. 
На завершення учасники святкування мали змогу пригоститися стравами, приготованими з мисливських трофеїв - смачним бограчем та м'ясом дичини.  А також в дружній, невимушеній атмосфері поспілкуватися, поділитися історіями з полювання  та цікаво провести час. 
Хочу висловити щиру вдячність всім, хто доклав зусиль в організації заходу -  Колодненській ПМО, магазину "Бастіон", президії Тячівській РО УТМР та ін.
Дозвольте, від імені нашої Тячівської районної організації щиро привітати всіх мисливців та рибалок з 100 річним ювілеєм УТМР. Здоров’я Вам, родинного благополуччя, щастя та добра!
Бажаю процвітання і довгих-довгих років діяльності, і нехай обрана справа приносить тільки радість та задоволення! І всім нам - "Ні пуху, ні пера!" 
Іван Шимко, голова Тячівської РО УТМР