Дорога у селі Ганичі - справжня катастрофа! Тячівська райрада звертається до обласного керівництва (фото)

Тячівська районна рада неодноразово звертається до обласного керівництва з приводу незадовільного стану доріг на території району та вимогою проведення їх ремонтів.
Зокрема і щодо дороги в селі Ганичі Нересницької територіальної громади, по якій через суцільні ями вже практично не можна проїхати.  І це - справжня катастрофа! 
Наголошуємо мешканцям громади, що всі дороги місцевого значення загального користування знаходяться на балансі ДП "Служба автомобільних доріг Закарпатської області". Тобто, дане підприємство відповідає за їх стан, ремонти та обслуговування. 
У зв'язку з чисельними скаргами та зверненнями учасників дорожнього руху, цієї п'ятниці заступник голови Тячівської районної ради Михайло Вурста та депутат, голова  постійної комісії  з питань промислової політики, будівництва,  транспорту, енергетики, зв’язку, архітектури та житлово-комунального господарства Дмитро Шелемба навідались з робочою поїздкою в село Ганичі.    
Відтак зроблено фото та відео фіксацію найбільш проблемних відрізків дороги, які потребують негайного ремонту. 
Тячівської райрадою підготовлено  чергове звернення в Закарпатську ОДА, Закарпатську обласну раду та Службу автомобільних доріг для реагування.