"Мои года, мое богатство"- Вахтанг Кікабідзе виступив на святковому концерті у Тячеві (фото)

Легендарний грузинський співак із світовим іменем Вахтанг Кікабідзе взяв участь у гала-концерті з нагоди відзначення 692 річниці першої згадки про місто Тячів.
Подивитися на музиканта і послухати його популярні хіти, на яких виросло не одне покоління, зібралися тисячі прихильників. 
Втім, багато хто не вірив, що артист таки виступатиме. Навіть перед початком концерту чимало скептиків вважало, що це просто піар міськради ...
Тож при появі мега-зірки на тячівській сцені, публіка просто вибухнула оваціями! 
А коли він, 83 - ий  патріарх естради, заспівав перші ноти, неймовірна радість переповнила всіх присутніх. Небувалий тембр голосу, який вражає до глибини душі, емоції, які не передати словами!.. 
Під час концерту почесного гостя Тячева привітав  міський голова Іван Ковач. 
Відтак відмітив, що цьогоріч ми святкуємо ювілейну дату Дня міста. Рівно 15 років тому було започатковано урочисте відзначення дати з нагоди першої письмової згадки про Тячів.
- Приїзд з Тбілісі всіма шанованого друга всіх українців Вахтанга Кікабідзе в Тячів  - це подія, яка стане історією, - наголосив Іван Ковач.    
За доброю традицією артисту було вручено закарпатський коровай та квіти від шанувальників.   
Вахтанг Кікабідзе виконав такі популярні хіти як "Где-то там далеко", "Виноградная косточка" "Чито гврито, чито маргалито" із кінофільма "Міміно" та ін. І звісно,  на прохання публіки неперевершений мега - хіт "Мои года, мое богатство".
Тож дай Вам Боже, шановний Вахта́нге Костянти́новичу  ще повну пригорщу цього багатства! 
Щоб Ви жили у доброму здоров’ї многії  й благії літа. 
Дякуємо Вам, і браво МАЕСТРО! 
Vivat, Вахтанг Кікабідзе, Vivat!
Любов Немеш

9