· Ремонт мосту у Мокрянському лісомисливгоспі - звершено

Підвісний міст, який з’єднує два лісництва – Брадульське та Мокрянське, відремонтовано силами працівників лісового господарства ДП «Мокрянське лісомисливське господарство» завершено. 
Міст через лісництва був збудований ще за часів Усть-Чорнянського ДЛМГ. За цей час він зазнав істотних ушкоджень. На об’єкті, якому  виповнилося понад 30 років, жодного разу не проводився капітальний ремонт. 
Однак тепер він має геть інакший вигляд. Строк експлуатації цієї конструкції буде мінімум 20-30 років. Мостик за підрахунками працівників лісомисливгоспу вийшов на 30% дорожчий за аналогічні дерев’яні переправи, які звикли будувати лісові господарники. Однак термін служби буде його в кілька разів більший. Раніше робили й лагодили все з підручного матеріалу, з кругляка. Але термін служби підпірної стінки дерев’яної в кращому випадку  - 10-15 років. Самих прогонів моста -  лише 5-6 років, більше вони не служать. Лісівники нічого нового не видумували, але просто порахували: якщо працювати на перспективу вигідніше і відповідно дешевше будувати мости залізобетонні, ніж дерев’яні. Відтак через кілька років не прийдеться знову його відновлювати.