У поліції відкрито кримінальну справу через опіки 13-річної школярки на Тячівщині

У селі Калини Тячівського району учениця 8-го класу отримала опіки під час розведення вогнища на березі річки. Слідчі поліції з’ясовують усі причини та  обставини випадку, відкрито кримінальну  справу. 
Вчора, 29 вересня, близько 16:00, до поліції Тячівщини надійшло повідомлення від медиків про те, що до них з опіками доставлено 13-річну школярку.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що  постраждалою є учениця 8-го класу однієї зі шкіл району.
Попередньо відомо, що під час перерви дівчина, разом зі своїми однокласницями та кількома дев’ятикласницями,  пішла на берег річки Тересва, поблизу сільського стадіону. Там дівчата розпалили вогнище з сухої деревини та кинули в багаття антисептичний засіб.  Внаслідок займання рідини полум’я перекинулось на дівчинку. Школярка отримала опіки обличчя та верхньої частини тіла.
Дівчинку госпіталізували до Мукачівської обласної дитячої  лікарні. Зараз вона перебуває під наглядом медиків. 
У поліції за фактом неналежного виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 137 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, - інформують у відділі комунікації поліції Закарпатської області