У Тернові відбулася презентація нових книг земляка - Михайла Пойди - фото

 Днями у бібліотеці Тернівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася презентація нових книг нашого земляка - тернівчанина Михайла Михайловича Пойди. Чотири нові романи під назвами "Небом осінені", "Романтичні клейноди ", "Per aspera ad astra" ("Він терну до зірок"), "Сидить Юра коло мура" побачили світ цього року. 
Кожна з них пронизана оповідями про тернівчан, про непрості людські долі і взаємини, парадоксальні ситуації, що трапляються в житті поруч з нами.
     З особливим трепетом Михайло Пойда говорить зі сторінок книг про зміни, які торкнулися нашого життя останніми десятиліттями. У тих змінах - частка праці кожного тернівчанина. А провідну роль, на думку Михайла Михайловича, у цій  справі відіграють церква, освіта і культура, бо саме вони, за словами автора, є "...променем світла, що пробиває густу темряву і виводить людину на вищий рівень свого існування".
      Презентація книг Михайла Пойди відбулася у присутності учнів 11-х класів та вчителів-словесників. Бібліотекар Басарада І. А. ознайомила з добіркою літератури автора, що є у фонді бібліотеки школи. З відгуками про книгу та теплими згадками про Михайла Михайловича як письменника, публіциста та педагога,  виступила вчителька української мови та літератури, його колишня учениця Крестинич О. І. 
     Учні захоплено слухали розповіді про талановитого письменника, інтелігентну людину і щирого патріота рідного краю Михайла Пойду та героїв його книг, з цікавістю гортали сторінки нових видань.  
     Радує, що літературна скарбниця нашого села поповнилася новими перлинами художнього слова. Хочемо побажати Михайлу Михайловичу сил і творчого натхнення, народження нових збірок і цікавих історій, нескінченних творчих задумів, чудових рядків, незгасимого вогню таланту і щастя.