В Солотвинській громаді відбулися місцеві змагання з військово-прикладних видів спорту

15 жовтня 2021 року в Солотвинській територіальній громаді провели перші місцеві змагання з військово-прикладних видів спорту серед учнів 10-11-х класів ЗЗСО Солотвинської громади на базі Солотвинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 присвячених відзначенню Дня захисників та захисниць України.
Учасників змагання привітали  представники Солотвинської селищної ради Юрій Дан та Богдан Макусій, начальник управління освіти молоді та спорту Емерих Бенедек та головний спеціаліст управління Марія Барбель-Прикоп . Гостями заходу також  були представники Державної прикордонної служби України, які допомогали суддям в організації  змагань.
Змагання проходи в 6 етапів: стройова підготовка,  тестові завдання, стрільба, підтягування на перекладенах , біг на 100 м.  та перетягування канату. Участь взяли по п'ять учнів з восьми закладів загальної середньої освіти, які вивчають предмет " Захист України".
За підсумками змагань призерами стали такі команди:
- третє місце посіли учасники Солотвинського ліцею з угорською мовою  навчання імені Яноша Бойї,
- друге – учасники Солотвинського ліцею з українською мовою навчання "Апша",
- перше –учні Солотвинського ЗЗСО №1.
Кращі з яких були нагороджені дипломами та грамотами. 
Змагання з військово-прикладних видів спорту вдались, учні продемонстрували вправність, силу, знання та мужність. Віримо, що ці якості їм знадобляться у житті.
Дякуємо   учасникам, тренерам та всім організаторам  за проведений день з користю для підростаючого покоління.