Призов-2018: кого і коли призвуть на службу

Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким встановлені дати звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби.



Президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким встановлені дати звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, передає Ukr.Media.
Також визначено строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу в 2018 році.
Згідно з указом, військовослужбовці строкової служби, які вислужили встановлені строки строкової військової служби, звільнені в запас у 2018 році в квітні-травні та жовтні-листопаді.
У квітні-травні та жовтні-листопаді 2018 пройде черговий призов громадян України на строкову військову службу.
Закликати на строкову військову службу будуть:
придатних за станом здоров'я до військової служби громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку, що не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.
При цьому чисельність осіб, які підлягають призову на строкову військову службу, буде визначати Кабінет Міністрів України.
??