Україну в лютому накриють магнітні бурі

​Україну чекає два тижні магнітних бурь.

У лютому 2019 геомагнітне поле Землі знову буде піддаватися впливу сонячної активності, інформує Ukr.Media.
Даний прогноз важливий метеозалежним людям, які у такі дні особливо відчувають нездужання, загострення хронічних захворювань, а у молодих людей може спостерігатися занепад сил.
Магнітні бурі у лютому 2019 всерйоз проявляться на початку місяця, але метеозалежні люди можуть відчувати на собі їх вплив ще протягом тижня.
В останній місяць зими магнітні коливання будуть незначними і не тривалими. Однак майте на увазі, що Сонце може бути мінливим, а тому стежте за змінами в календарі магнітних бурь на лютий 2019.
Магнітні бурі: прогноз на лютий 2019 року по числах
Незначні магнітні коливання можливі 5, 6, 8, 9, 14, 20-26 числа.
Серйозні магнітні бурі у лютому 2019 очікуються 7 і 15 числа.
Геомагнітні зміни на Землі відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці, особливо в області темних плям. Під час сонячних спалахів частинки плазми на величезній швидкості вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, викликають бурі на нашій планеті.
Під час магнітних бур і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головні болі, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, збільшення адреналіну в крові, стреси і депресії.
Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. Вчені досі не знайшли точної відповіді на запитання, чому сонячна активність здатна так впливати на наш організм. Вважається, що причина поганого самопочуття криється в стані її здоров'я на цей момент.
Вважається, що лише 10% людства дійсно страждає від надмірної сонячної активності, а решта 90 придумують собі симптоми і вірять в них.