Холостяк 9: дата виходу та подробиці нового сезону

​Вже 8 березня глядачі СТБ зможуть насолодитися першим випуском дев'ятого сезону шоу "Холостяк".

З'явилися нові подробиці про дев'ятий сезон шоу "Холостяк". Стало відомо, що чекає учасниць дев'ятого сезону.
Вже 8 березня глядачі СТБ зможуть насолодитися першим випуском дев'ятого сезону шоу "Холостяк". В цьому році дівчатам належить поборотися за серце 31-річного головного редактор XXL (Україна) Микити Добриніна, інформує Ukr.Media.
Напередодні прем'єри шоу директор творчої студії проекту Анна Калина дала інтерв'ю про подробиці дев'ятого сезону.

За словами Ганни Калини, пристрасті кипіли вже на першій вечірці.
"В цьому році ми вперше дали глядачам можливість вплинути на вибір Холостяка, і це обернулося для нас, в тому числі, сюрпризами на першій вечірці. Виявилося, що наші учасниці теж голосували за претендентів, і багато з них хотіли спробувати побудувати відносини саме з Микитою Добриніним. Так що, градус проекту був підвищений вже на першій вечірці".
Також директор розповіла про курйозні ситуації під час першого знайомства. "У цей день сталося багато несподіваних ситуацій. Наприклад, в одному з лімузинів, які привозили дівчат на знайомство з Холостяком, спустило колесо. Учасниця була в шоці! Перед іншим автомобілем на дорогу вискочив якийсь звір, через що водієві довелося різко загальмувати. А оскільки одна з учасниць, яка їхала в цьому лімузині, везла Холостяку теплу їжу, щоб підкорити чоловіка через його шлунок, то при гальмуванні страва впала на її вбрання. Вона влаштувала скандал, але, врешті-решт, дівчині довелося знайомитися з Микитою у брудній сукні".
Анна також зазначила, що Микита прийшов на проект створити сім'ю, а не просто побудувати відносини. Директор стверджує, що в цей раз не буде учасниць з попередніх сезонів, але є дівчина, яка вже будувала відносини на телебаченні.