В День святого Валентина в Україні сніг з дощем і ожеледиця

В День святого Валентина в Україні сніг з дощем і ожеледиця
В День святого Валентина, 14 лютого, в Києві хмарно, невеликий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, вдень 0...+2 градуси.

На заході України хмарно, невеликий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-4 градуси, вдень 0...+6 градусів.

У Карпатах вночі помірний сніг, вдень невеликий сніг, температура вночі 0...-5 градусів, вдень -2...+3 градуси.

У Моршині невеликий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

У Трускавці невеликий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

У Сваляві невеликий сніг з дощем, температура вночі -1...+1 градус, удень +3...+5 градусів.

На півночі України хмарно, невеликий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, вдень -3...+2 градуси.

У центрі України хмарно, невеликий сніг з дощем, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, вдень -2...+3 градуси.

На сході України хмарно, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-7 градусів, вдень -2...+3 градуси.

На півдні України хмарно, без істотних опадів, тільки в Одеській області невеликий сніг з дощем, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, вдень 0...+5 градусів.

У Криму хмарно, без істотних опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...-4 градуси, вдень 0...+5 градусів.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі -1...+1 градус, вдень +4...+6 градусів.

Джерело  ​