І самій жити набридло, і дитину вбити хотіла: жінка зачинилася у квартирі з дитиною та випустила газ (ФОТО)


У неділю, 3 березня, близько 13 години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство на проспекті Слобожанському. Заявниця повідомила, що її дочка будучи в стані алкогольного сп’яніння закрилася в квартирі зі своєю малолітньою дитиною.
Інформацію пізніше підтверджувала прес-служба патрульної поліції Дніпропетровської області.
«Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою, де їх вже чекали заявниця і власник квартири», йдеться в повідомленні.
«Вони розповіли, що з квартири чути різкий запах газу, потрапити в приміщення ззовні немає можливості, оскільки двері були зачинені зсередини», – заявили в поліції.
Патрульні намагалися поговорити з жінкою, але вона відповідала всім в грубій формі. З дозволу матері дівчини, правоохоронці вирішили проникнути в квартиру через вікно. В квартирі інспектори відчули різкий запах газу, швидко знайшли джерело витоку і ліквідували його. Через високу концентрацію газу патрульні викликали на місце “швидку”, щоб надати допомогу дитині.
Правоохоронці спробували поговорити з матір’ю, але вона поводилася неадекватно і погрожувала їм.
За заявою медиків, дитина не постраждала, але враховуючи поведінку матері, вони ізолювали її від неї і направили до лікарні.
Патрульні доставили громадянку в Індустріальне відділення поліції для складання відповідних матеріалів. Пізніше, матір направили до психіатричної лікарні.