Холостяк Микита Добринін зізнався, що зустрів "ту саму" дівчину

​Поки глядачки романтичного реаліті "Холостяк" спостерігають за розвитком відносин Микити Добриніна з учасницями проекту, сам Холостяк зізнався українському виданню, що зустрів ту дівчину, з якою хоче бути разом.

Відзначимо, що всього 6 учасниць залишилося на найромантичнішому реаліті-шоу нашого телебачення "Холостяк". До фіналу все ближче і інтерес до проекту лише зростає. А нове інтерв'ю головного Холостяка країни тільки підливає масла у вогонь, інформує Ukr.Media.

У новому інтерв'ю одному з видань Микита Добринін зазначив, що складніше всього на проекті йому давалися моменти вибору.
"І чим ближче фінал, тим складніше. На проекті залишалися найблизькіші мені дівчата, з якими складалися теплі стосунки."
До речі, Микита — перший Холостяк, у виборі якого брали участь глядачі. Він розповів, як оцінював свої шанси, поки йшло голосування за претендентів:
"У мене не було думок про те, вийде чи ні. Думав тільки, що повинен потрапити в проект, бо мені, по-перше, цікаво, а по-друге, хочу спробувати знайти "ту саму"дівчину."
На думку Холостяка, глядачі віддали перевагу саме йому, тому що їх могла зацікавити його життєва історія і досвід, які свідчать про те, що він готовий займатися не лише кар'єрою, але і вкладатися у відносини.