Тіло знайшли у вигрібній ямі: дівчинку яку тиждень шукали на Одещині знайшли мертвою (ФОТО, ВІДЕО)


Про це повідомляє прес-служба Національної поліції на сторінці у Facebook.
“Щойно під час відпрацювання території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному із домоволодінь селища. В результаті обшуку поліцейські виявили, ймовірно, тіло зниклої Дар‘ї Лук‘яненко”, – йдеться в повідомленні.
При цьому перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook підтвердив, що тіло належить саме Даринці. “Ми знайшли тіло Дар’ї Лук’яненко.
Є особа, яка підозрюється у вбивстві”, – заявив Аброськін.
Заразі співробітники поліції намагаються дістати тіло дитини із вигрібної ями, після чого його буде направлено на судмедекспертизу, а також проведено опізнання родичами.
Голова Національної поліції Сергій Князєв зазначив, що власника домогосподарства як основного підозрюваного доставили до відділку поліції для допиту.
Співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун також розповів, що підозрюваний, якому належить домоволодіння, був затриманий.
“Очевидно, вона померла через дії мерзенної, поганої і скривдженої істоти, яка не варта називатися людиною. У вигрібній ямі знайшли тіло і зараз на рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі – впізнання тіла і наступні експертизи”, – поділився він.

При цьому, як повідомили користувачі під постом Нацполіціі, підозрюваний чоловік – сусід дівчинки, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.
 

За даними волонтера Сергія Крайма, сусіда допитували два дні, проте він не зізнавався у скоєному до тих пір, поки його не видала місцева мешканка. За його словами, вбивство дівчинки трапилося саме в тому місці, де жителі Іванівки чули крик.
Спочатку біля паркану знайшли сандалі, які належали Дарині, а потім і тіло дівчинки. Де перебувала дівчинка під час двох попередніх обшуків, поки неясно. Вбивця кинув тіло дитини у вигрібну яму дворового туалету. Підозрюваного, 22-річного Миколу затримали та допитали.
Місцеві жителі кажуть, що хлопець був непримітним, жив як відлюдник і практично не виходив з дому.
Глава Нацполіції В’ячеслав Аброськін розповів, що підозрюваний ніде ре працює і не вчитися: “Всі дні проводить за комп’ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці”.
Під час допиту затриманий зізнався поліцейським, що спочатку душив 11-річну дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нiбито нічого з нею не зробив. Згодом він кинув її тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином і спалив.
На facebook-сторінці пошукової групи “Маяк” користувачі розмістили фото, стверджуючи, що це підозрюваний у вбивстві 22-річний Микола Тарасов. Також з’явилося відео, на якому видно хлопця.

Підозрюваний у вбивстві 11-річної Дар’ї Лук’яненко Микола Тарасов
Що відомо про зникнення Дарії Лук’яненко?11-річна дівчинка зникла у селищі Іванівка в Одеській області ще 13 червня. Дарія йшла на танцювальний гурток, проте пропала недалеко від місцевого ринку.
У мережі навіть ширилися чутки, що люди поблизу ринку чули її крик, а собаки там втрачали слід. Близькі та друзі родини до останнього надіялися, що дитина жива, адже на наступний день після зникнення вмикався її телефон.