Kasta.ua запускає грант для студентів вишів

Організатором проєкту виступила відома в Україні компанія Kasta.ua, що є беззаперечним лідером онлайн-торгівлі у категорії «Одяг і взуття».
Учасником гранту може стати студент денної або заочної форми навчання  будь-якого українського вишу. В рамках проєкту конкурсант повинен написати есе на тему «Карантин та криза – виклик або нова можливість для України».

Ініціатори проведення гранту кажу, що таким чином мають на меті стимулювати студентів до саморозвитку та вдосконалення власних творчих навичок та здібностей приймати правильні рішення – навіть в нестандартних умовах.

Заповнити заявку на участь у гранті можна перейшовши за посиланням: https://kasta-students.com.ua/

Вимоги до текстів наступні:

Мова написання: українська / російська
Обсяг роботи: 5 аркушів формату A4, шрифт Times New Roman, кегль 12 п.;
Обов’язкове дотримання правопису;
Використання посилань на джерела та цитати.

Як стати конкурсантом

Організатор конкурсу визначні основні умови участі у конкурсі. Перш ніж приступати до написання есе, студент повинен підібрати собі куратора. Ним може стати будь-який викладач ВНЗ, де навчається конкурсант. Варто відзначити, що до конкурсу не прийматимуться есе, котрі були написані без участі куратора.

До написаного есе також слід додати супровідного листа з ПІБ та датою народження конкурсанта, назвою ВНЗ та факультету, де він навчається, а також ПІБ куратора та його контактні дані – телефон і електронну пошту.

Окрім того, вищий навчальний заклад, де навчається студент-конкурсант, повинен опублікувати інформацію щодо конкурсу, а саме назву та лого гранту, лінк на сторінку з правилами та умовами участі, лого і лінк на сайт організатора, а також Email-скриньку куратора проєкту.

Критерії оцінки студентських робіт

До журі грану увійшли провідні менеджери компанії Kasta.ua, котрі оцінюватимуть подані студентські есе за такими критеріями:

Наскільки зміст роботи відповідає темі конкурсу;
Логічність тексту роботи;
Уміння будувати зв’язний, послідовний та системний текст.

Більше того, левову частку уваги приділятиметься загальній ерудиції учасника конкурсу, його грамотність, наскільки інноваційними є запропоновані рішення та вміння нестандартно підходити до вирішення тих чи інших завдань.

Призовий фонд гранту

Забігаючи наперед, відзначимо, що грошовий приз ділиться порівну між студентом та його куратором.

Отож, студент, що посяде третє місце, отримає грошовий приз у розмірі 10 тисяч гривень. «Срібний» призер гранту – 14 тисяч гривень, а от студент, творча робота якого буде визнана журі найкращою, - отримає 16 тисяч гривень.

Конкурс проходитиме в два етапи, всі роботи публікуватимуться на сайті проєкту. Нагородження призерів та переможця відбудеться 2 червня 2020 р.