Найголовніша аграрна подія – 33 Міжнародна агропромислова виставка «AGRO 2021»

У червні 2021 року відбудеться наймасштабніша агропромислова виставка «АГРО-2021»
З 8 по 11 червня 2021 року у Києві проходитиме 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021», яка є найбільшою в Україні та Східній Європі у галузі сільського господарства. Організатором виставки традиційно виступає ТОВ «ТД «Промфінінвест». Цього року виставка матиме оновлений зовнішній стиль, стане ще сучаснішою та ще цікавішою. Але мета виставки лишається незмінною - успіх аграрного бізнесу та процвітання України!
Для демонстрації та просування кращих агропромислових товарів послуг, інвестиційних проєктів та розробок Закарпатської області організатори запрошують взяти участь  та представити провідних виробників сільськогосподарської продукції та досягнення Закарпатської  області. 
Це унікальна можливість показати свої  досягнення на всю Україну, розповісти про майбутнє галузі, довести, що майбутнє можливе вже сьогодні. "АГРО" -це міжнародний форум, який приносить не тільки реальну рекламу, але й реальні продажі. "АГРО" - це нові плани для малих і великих форм господарювання, можливість познайомитися з партнерами не тільки з усіх куточків України, а й з інших країн.
У рамках «АГРО-2021» відбудуться 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.
Також програма виставки передбачає низку ділових заходів, форумів, дискусійних панелей, науково-практичних заходів, прес-конференцій, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. На «АГРО-2021» українські виробники зможуть безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору, знайти нових партнерів та клієнтів.
Дізнатися про деталі виставки, ознайомитися із програмою та зареєструватися для участі можна за посиланням: https://agroexpo.in.ua