В Україні у серпні очікуються сильні магнітні бурі

У серпні 2021 року українців очікують довготривалі магнітні бурі. Людям, які залежні від перепадів космічної погоди, радять не навантажувати себе надмірною фізичною роботою, а більше відпочивати, уникати стресових ситуацій, а також підтримувати правильний раціон харчування і дотримуватися питного режиму, пише  agronews.ua. 
Магнітні бурі у серпні 2021 року будуть досить сильними і тривалими. Фахівці, що аналізують сонячну активність, в останній літній місяць чекають вплив на Землю трьох потужних спалахів. Так магнітні бурі в серпні 2021 року очікуються в наступних числах:
2-3 серпня: на початку місяця очікується тривала, але середньої інтенсивності магнітна буря. Метеозалежні люди будуть відчувати проблеми зі сном, підвищену дратівливість, а у тих, хто схильний до стрибків тиску в несприятливі дні, може погіршитися стан.
16-17 серпня: до Землі дійде сонячний вітер, що несе з собою сліди потужного спалаху. Цей період вкрай небезпечний для гіпертоніків, а також тих, у кого є виражені проблеми з серцем або психікою. У сприйнятливих людей будуть відзначатися порушення сну, головний біль і емоційна нестриманість.
18-20 серпня: після потужної магнітної бурі прийде нова – середнього ступеня. У метеозалежних людей вона викличе порушення сну, головні болі, а також перепад тиску.