Що сталося з житлом Кевіна з фільму «Один вдома»

Зараз ми б його не впізнали.




Підпишіться на новини «UkrMedia» в Facebook, Twitter або Google+
Різдвяний комедійний фільм «Один вдома» досі залишається в топі найбільш переглядаємих під час новорічних свят, незважаючи на те, що знятий він ще в 1990 році, передає Ukr.Media. Якщо картиною насолоджуються майже тридцять років, значить, вона справді хороша.
«Один вдома» — американський варіант нашого «Іронії долі». Такий же атмосферний, веселий, оптимістичний. Тільки не про любов чоловіка і жінки, а про сімейні цінності і боротьбу добра зі злом, що теж непогано.
Герої фільму на екрані виглядають зовсім не так, як реальні актори, які зіграли. Маколею Калкіну, наприклад, вже 37, і в ньому дуже складно дізнатися маленького Кевіна.


А що з приводу місця зйомки і декорацій? Всі пам'ятають великий двоповерховий будинок, в якому розвивалися події першої частини фільму. За сюжетом він належав сімейству Маккалістерів.

Наймолодшого члена сім'ї дорослі забули вдома і поїхали зустрічати свята в Париж. Він не розгубився і насолоджувався самотністю. В будинку знайшлося все необхідне для розкішного життя. І навіть новорічна ялинка з іграшками для створення відповідної атмосфери. Та й зовні він світився як суцільна барвиста гірлянда.

Пізніше герою довелося захищати свій будинок від грабіжників і усвідомити себе господарем цих володінь. Було цікаво, весело, часом важко, але він впорався.

Насправді будинок Маккалистерів не вигаданий. Він реально існує і розташований в штаті Іллінойс, у селі Виннетка, що біля Чикаго, за адресою Лінкольн-авеню, 671. У 2012 році котедж був проданий за півтора мільйони доларів і зараз знаходиться у приватній власності.

Зовні житло не сильно змінилося, а от інтер'єр нові власники трохи переробили.
Кухня стала світліше і просторіше


Сходи залишилися майже такими ж


В кабінеті все так само стоїть піаніно



Стіл в їдальні став поменше, адже тепер за ним не збирається невелика компанія


Спальня посвітлішала


У вітальні повністю змінилося оформлення


Вибрати місце для зйомок продюсерам було досить складно. З одного боку, житло повинно було бути по-сімейному затишним, а з іншого — просторим, щоб вистачило місця для виконання складних трюків. Саме цей об'єкт виявився ідеальним і прославився не менше, ніж задіяні у фільмі актори.
Кожен рік до котеджу приїжджають люди, щоб сфотографуватися на його фоні і забрати з собою чарівний дух улюбленої комедії. І це незважаючи на те, що будинок не є туристичним об'єктом.
??