Передбачення Нострадамуса на 2018-й - в цьому році почнеться нова світова війна


Людей завжди цікавили пророцтва великих вчених, зокрема уважно прислухаються до всього, що колись говорив видатний Нострадамус. А нещодавно в Мережі активно почали обговорюти розгадку одного з його передбачень, яке стосується катастрофи на планеті.

Доктор технічних наук Олександр Лазарєв опублікував відео в інтернеті, в якому вчений розповідає, як просувалася його робота. 

У ролику повідомляється, що в цьому році почнеться нова світова війна, початок якої буде у Франції, що призведе до світової кризи. Також йдеться про те, що в 2018 році на Землю впаде комета, яка стане причиною розколу планети, а точніше, Африка відійде від Євразії на значну відстань, що покличе за собою серію нових катаклізмів та глобальних проблем для людей.

Дослідник також в своєму відео висловив припущення на рахунок наслідків падіння космічного тіла. Це відчують на собі жителі планети протягом короткого часу. Однак є і позитивні сторони в прогнозі: люди навчаться розмовляти і розуміти тварин, а також вчені знайдуть спосіб жити до 200 років. 

За словами Олександра Лазарєва, безпечним місцем залишається Росія. За пророцтвами Нострадамуса, прийдешній день не готує нічого доброго для людства.