Пожежа в Кемерові: з'явилося відео з ігрової зони в момент загоряння / ВІДЕО

??
Показані записи з трьох камер спостереження, встановлені в ТЦ поруч з дитячою ігровою зоною - поблизу вогнища загоряння.
Видно, як діти о 15:59 починають вибігати з цієї зони, а саме приміщення, яскраво спалахує о 16:02.

Слідчий комітет Росії опублікував в YouTube відеозапис із камер спостереження в ігровій зоні кемеровського ТЦ Зимова вишня. Записи зроблені 25 березня близько 16:00 за місцевим часом - в той час, коли почалося загоряння, повідомляє РБК. 

Зокрема, на ролику тривалістю 1:40 показані записи з трьох камер спостереження, встановлених в ТЦ поруч з дитячою ігровою зоною - осередок займання знаходився поруч з нею. Видно, як діти о 15:59 починають вибігати з цієї зони. Приміщення, в якому вони перебували, яскраво спалахує о 16:02. Крім того, на кадрах видно, як по ігровій зоні бігає жінка в темній футболці або блузці і допомагає виводити дітей з приміщення. 

Уже в другій частині викладеного СК РФ ролика показаний вид на встановлену в торговому центрі карусель, на якій катається дитина. Підбігає жінка, знімає дитину і тікає. Інші відвідувачі ТЦ також починають спішно збиратися. Гасне верхнє освітлення. Показується зйомка з третьої камери спостереження. На кадрах також видно, що верхнє освітлення відключилося. Люди швидко покидають ігрову зону.
??