“Розчленувала і засмажила на барбекю …”: Вбивця нагодувала сусідів останками свого коханця


Родичі жінки, яка вже відбуває термін, вважають, що вона вчинила набагато більше вбивств, передає Корупція.Інфо.

Келлі М. Кокран вже відбуває тюремне ув'язнення за вбивство власного чоловіка Джо, а також коханця Кріса Рігана. Однак тепер поліція підозрює, що насправді 34-річна жінка є серійної вбивцею і на її рахунку набагато більше жертв, повідомляє Metro.
Сім'я і друзі Келлі вважають, що вона причетна ще до дев'яти смертей. Також родичі підозрюють, що вона приготувала на барбекю останки Кріса і пригостила ними сусідів. Злочинницю вже засудили до 65 років в'язниці після того, як вона визнала себе винною у вбивстві чоловіка, з яким вона ввела смертельну дозу героїну в їхньому будинку в Індіані в 2016 році. Втім, на той момент вона вже відбувала довічне ув'язнення за вбивство Кріса, якого вона застрелила, а потім розчленувала в 2014 році.


У новому документальному фільмі її брат Колтон стверджує, що у сестри було набагато більше жертв по всій Індіані, Мічігані, Теннессі і Міннесоті. Поліцейський, який займався двома попередніми вбивствами, сподівається, що зібрані ним докази дозволять закінчити розслідування.

Розслідування зникнення Кріса почалося в 2014 році, коли стало відомо, що Келлі була останньою, хто бачив його в живих. Слідчим так і не вдалося дізнатися, що сталося, і справа затихла. Однак в 2016 році Джо знайшли мертвим внаслідок передозування, а пізніше з'ясувалося, що це було вбивство.

На допиті Келлі зізналася в обох злочинах, розповівши, що Кріса вона вбила разом з чоловіком, слідуючи їх домовленістю – розправитися з усіма, хто брав участь в їх інтрижки. В результаті дружина Келлі вбила в помсту за коханця.??