Страшна авіакатастрофа забрала життя 157 людей: з’явились кадри з місця трагедії


Незадовго до падіння пілот запитував дозволу повернутися в аеропорт. Представники авіакомпанії запевняють, що лайнером управляв висококласний пілот і у повітряного судна не було ніяких технічних проблем.
157 осіб стали жертвами аварії літака «Ефіопських авіаліній» вранці в неділю. Пасажирський авіалайнер Boeing 737 прямував з Аддіс-Абеби в Найробі і вже через кілька хвилин після зльоту зник з екранів радарів.
Тим часом в мережі опублікували список жертв авіакатастрофи за національностями. Найбільше серед загиблих громадян Кенії і Канади.
У мережі опублікували кадри з місця катастрофи літака Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, який розбився 10 березня.
Відповідне відео опублікував Telegram-канал Mash.


“Місце катастрофи лайнера Ethiopian Airlines, що розбився сьогодні вранці. Фрагменти літака, розкиданий одяг і 157 загиблих”, – йдеться у підписі до кадрів
На даний момент відомо, що в результаті авіакатастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, що слідував з Аддіс-Абеби в Найробі, загинула сім’я словацького депутата Антона Грнка.
Також, як повідомляє агентство Ansa, серед загиблих – член регіональної ради Сицилії, відповідальний за культурну спадщину, Себастиано Туса, який також був всесвітньо відомим археологом і прямував до Кенії для участі в проекті ЮНЕСКО. Крім нього в авікатастрофа загинули сім громадян Італії і троє громадян Росії. Українців серед загиблих немає.