“Їй було тільки 20” в Італії студентку до смерті загризли собаки

20-річна італійка Сімона Кавалларо гуляла з другом-чоловіком на популярному місці для пікніків у Калабрії, коли її жорстоко збило щонайменше десяток собак.
З Італії повідомляють, що розтин показав значні укуси на її тілі, особливо ніг, та собачої шерсті під нігтями, що свідчить про те, що вона намагалася дати відсіч, намагаючись бігти назад до автомобіля.
Другу Кавалларо вдалося втекти і сховатися від собак у сусідній будівлі в південно -італійському місті Сатріано, де він зателефонував до влади. 
На місце події прибули служби швидкої допомоги, які доставили Кавалларо до місцевої лікарні, але вона померла незабаром після прибуття.

Влада негайно почала збирати собак, у тому числі пастухів Маремми, які жили дикими, але використовувалися для захисту кіз.
Поліція заявила, що собаки також намагалися напасти на офіцерів, коли вони увійшли в сосновий ліс на горі Фіоріно, і спочатку їх довелося прогнати пістолетами по повітрю.

“Наше життя руйнується”, – написав батько Кавалларо Альфіо у Facebook. «Моя улюблена дочка Симона померла у цьому земному житті, мій біль величезний, ніби половину мого тіла вилучили. Це несправедливо, наше життя буде зруйноване, знаючи, що ти потрапив у рай. Бог не потребував іншого ангела»