Під Москвою зберігали заморожені тіла багатих іноземців, щоб ті стали "Франкенштейнами"

Технологія "Франкенштейн" пропонує людям можливість "повернутися до життя" у майбутньому.
Під Москвою місцеві поліцейські знайшли місце, де була розташована кріогенна камера, в якій зберігали заморожені тіла.
Про це пише Daily Mail. 
Причиною жахливої знахідки стало непорозуміння в результаті розлучення 59-річної Валерії Удалової і 41-річного Данили Медведєва. Жінка звинуватила свого колишнього чоловіка у зрадах. У підсумку прийшла з рейдом до приміщення, де і була кріогенна камера з тілами громадян США і Великої Британії. Ті заплатили тисячі фунтів, щоб колись їх повернули до життя.
За інформацією правоохоронців, вона з групою невідомих завантажила камеру з рештками на вантажівку і спробувала її перемістити до іншого місця. Однак згодом була викликана поліція, яка перехопила моторошний вантаж.
Медведєв заявив, що його колишню дружину не затримали, хоча та нібито втекла з замороженим людським мозком. "Мозок наших нейропацієнтів зберігався окремо, у спеціальних металевих медичних ящиках", - розповів чоловік.
Наразі відомо, що заморожених людей тримали за технологією "Франкенштейн", що пропонує людям можливість "повернутися до життя" в майбутньому.
Медведєв, який керує KrioRus, і його колишня дружина Удалова, яка заснувала у Тверській області нову компанію під назвою Open Cryonics, заявляють, що є законними власниками людських решток.
Поліція зараз перевіряє претензії суперників, вимагаючи колишнє подружжя, що ворогує, гарантувати «цілісність» заморожених трупів і мозку, а також тіл десятків собак і котів, яких власники хотіли повернути до життя в майбутньому.
Існують побоювання, що рештки могли бути пошкоджені під час рейду. Ситуація ускладнилась через те, що камера пошкодилась і з неї витік азот, що вплинуло на стан тіл. Рештки людей "почали нагріватися".

Удалова стверджує, що її несправедливо вигнали зі старої компанії і вона є законним власником її активів. "Є багато замовлень з різних країн, особливо від власників собак та котів. Це причина, чому Медведєв хотів взяти KrioRus під себе", - сказала вона.
Вартість кріоконсервації всього тіла становить близько 26 000 фунтів стерлінгів, а для економії лише мозку - 11 000 фунтів стерлінгів.
Близько 82 пацієнтів перебували на складі компанії, зокрема 25 іноземців.
Серед заморожених у московському складі мізків є доктор Юрій Пічугін, який помер у 2018 році після винаходу хімічного коктейлю, який зберігає людей для нащадків у глибокому морозі за мінус 196 градусів. "Пробуджений" мозок у наступні десятиліття або століття, як вважають прихильники цієї теорії, може бути імплантований в інше людське тіло.