Через ожеледицю рейсовий автобус «Колочава-Ужгород» з’їхав на узбіччя

Через ожеледицю рейсовий автобус «Колочава-Ужгород» з’їхав на узбіччя
Усередині перебувало 12 пасажирів. Про це повідомляють закарпатські рятувальники, які допомагають водіям в автопригодах, спричинених погіршенням погодних умов.

Вчорашнє погіршення погодних умов та ожеледиця додало чимало роботи закарпатським рятувальникам. Через ожеледицю працівники оперативно-рятувальної служби виїздили для надання допомоги водіям та буксирування транспортних засобів на автошляхах області.

Так сьогодні, 17 січня, о 06:50 в оперативно-рятувальну службу надійшло повідомлення, що в с. Негровець Міжгірського району рейсовий автобус, що виконував маршрут «Колочава-Ужгород» з’їхав на узбіччя дороги та не може далі рухатися. На той момент у салоні, окрім водія, перебувало ще 12 пасажирів.

Для надання допомоги по буксируванню транспортного засобу до місця було направлено рятувальників державного пожежно-рятувального поста с. Колочава. За допомогою автомобіля «ЗІЛ 131» автобус було відбуксировано на дорожнє полотно, звідки він продовжив рух самостійно.

Загалом продовж минулої доби для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області рятувальники надали допомогу в буксируванні 25 транспортних засобів, у котрих перебувало 25 людей. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 2 од. техніки та 5 чол. особового складу. 

?У ДСНС України у Закарпатській області