Липовий штамп у закордонному паспорті був "зімітований" з допомогою простої монети!

Липовий штамп у закордонному паспорті був "зімітований" з допомогою простої монети!
Наряд Чопського прикордонного загону сьогодні вночі завадив спробі незаконного перетину кордону нашою співвітчизницею, яка поверталась в Україну через пункт пропуску «Тиса». 
Під час здійснення прикордонного контролю пасажирів мікроавтобуса «Мерседес» правоохоронці виявили підробку в одному з пред’явлених документів. У ході поглибленої перевірки було встановлено, що у закордонному паспорті 57-річної львів’янки наявна підроблена відмітка про продовження терміну дії документа. Печатку було зімітовано за допомогою відтиску звичайної української монети.
За вчинене правопорушення пред’явницю підробленого документа притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Окрім того, прикордонники направили до Національної поліції повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення? передбаченого ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».
Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону