І мороз не перешкода: на Закарпатті спіймали групу водолазів-контрабандистів (ФОТО)

??І мороз не перешкода: на Закарпатті спіймали групу водолазів-контрабандистів (ФОТО)
Співробітники Держприкордонслужби України разом з прикордонниками суміжних країн продовжують виявляти оборудки протиправної діяльності на кордоні, організатори яких наражають на небезпеку осіб, котрі за грошову винагороду погоджуються незаконно переправляти через кордон тютюнові вироби. Черговим доказом факту нехтування людським здоров’ям та життям стало спільне затримання українських та румунських прикордонників.

Учора ввечері на Закарпатті в результаті проведення таких заходів прикордонники України та Румунії запобігли спробі незаконного переправлення через кордон контрабандного тютюну. Окрім двох автомобілів та 17 пакунків тютюнових виробів, правоохоронці затримали ще й чотирьох громадян України, троє з яких були одягнені у мокрі гідрокостюми. Горе-контрабандисти погодились на незаконну оборудку з метою наживи, незважаючи на сильний мороз та підвищений рівень води у річці, проте були затримані поблизу Тиси, по якій проходить кордон з Румунією.

Затриманих «водолазів» було доставлено до відділу прикордонної служби «Солотвино» Мукачівського загону, де окрім складання протоколів про адмінправопорушення за ст. 185-10 та ст.204-1 КУпАП, їм було надано можливість зігрітись та переодягнутись у сухий одяг. Наразі справу скеровано до суду, міру покарання дій контрабандистів визначатиме суд.

Джерело: прес-служба Мукачівського прикордонного загону. ??