Пішла вночі з дому і не повернулася: допоможіть знайти

??Пішла вночі з дому і не повернулася: допоможіть знайти зниклу ужгородку
35-річна Смочко Марія зникла вночі 1 квітня. Поліція просить допомогти у пошуках.

Вчора, 2 квітня, близько 15.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від 38-річного мешканця Ужгорода про зникнення його співмешканки. Чоловік повідомив, що його 35-річна дружина 1 квітня вночі, близько 02.00 год, пішла з дому, нікого не попередивши, і не повернулась. 

На місце події, до будинку зниклої, виїхали правоохоронці слідчо-оперативної групи Ужгородського відділу. Як встановили поліцейські, зникла жінка проживала разом з неповнолітніми дітьми та цивільним чоловіком. В день зникнення при собі не мала ні документів, ні мобільного телефону.

Поліція розшукує 36-річну Смочко Марію. Прикмети жінки: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, волосся чорне коротке ( стрижка «каре»), очі карі. Особливі прикмети: посередині чола має рубець довжиною близько 2 см. Жінка була одягнута в синю балонову куртку, джинси синього кольору, темне взуття. 

Поліція звертається з проханням до всіх, хто володіє будь-якою інформацію, яка допоможе у пошуку жінки, просимо повідомляти на лінію «102», за телефоном: 050 785 05 55 або до чергової частини Ужгородського відділу поліції.

Пішла вночі з дому і не повернулася: допоможіть знайти зниклу ужгородку
??