Резонансна ДТП: збили велосипедистку, водій втік

??Резонансна ДТП в Ужгороді: на Капушанській збили велосипедистку, водій втік
Вчора, близько 17-ї години, патрульні отримали виклик про ДТП з потерпілими від лікаря обласної лікарні. Прибувши за вказаною адресою, інспектори з’ясували, що в лікарні знаходиться потерпіла, яка потрапила в ДТП. За словами жінки, рухаючись на велосипеді на вулиці Капушанській, на неї здійснив наїзд автомобіль Peugeot 406, водій якого зник з місця події.

Патрульні передали орієнтування на автомобіль іншим екіпажам та розпочали пошуки винуватця дорожньої пригоди.

Невдовзі, завдяки злагодженим діям, виявили автомобіль причетний до події. За попередньою інформацією, власник автівки, зізнався у скоєній дорожньо-транспортій пригоді.

На місце події патрульні викликали слідчих, які надалі будуть встановлювати всі обставини ДТП. Авто правопорушника евакуювали на арештмайданчик, повідомляє патрульна поліція Закарпаття.

Нагадуємо, якщо ви раптом стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, місце скоєння якої водій залишив, негайно інформуйте поліцію за телефоном «102», своєчасно отримана інформація може допомогти встановити порушника. Якщо є потерпілі, що потребують медичної допомоги, повідомте про пригоду «Швидку допомогу», адже іноді шанс на порятунок життя залежіть від хвилин.

Резонансна ДТП в Ужгороді: на Капушанській збили велосипедистку, водій втік
Резонансна ДТП в Ужгороді: на Капушанській збили велосипедистку, водій втік
??