Внаслідок стрілянини на Закарпатті постраждав 18-річний юнак (фото)

foto
На випускному
Як вже повідомляв Karpatnews.in.ua - у Хусті вчора сталась стрілянина. Вогонь відкрив по випускникам місцевий підприємець.
За фактом хуліганських дій, у результаті яких постраждав 18-річний житель Ільниці, поліція розпочала слідство. Наразі особи учасників бійки вже встановлено. Відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією «Хуліганство»
Вчора, 5 липня, вночі до поліції надійшло повідомлення про бійку у хустському ресторані. На місце події прибула поліція, яка встановила, що суперечка, у результаті якої постраждав хлопець, виникла між випускниками, котрі святкували у закладі завершення навчання та двома відвідувачами. Сварка на терасі переросла у бійку, під час якої 28-річний хустянин витягнув травматичний пістолет та здійснив два постріли у бік 18-річного мешканця села Ільниця Хустського району, що був серед випускників. Потерпілого з непроникаючим кульовим пораненням доправили до травматологічного відділення районної лікарні.
За фактом хуліганства зі застосуванням зброї, у поліції розпочали слідство. Наразі вже відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області