Моторошна ДТП на Закарпатті: зіткнулися легковик і вантажівка

Моторошна ДТП на Закарпатті: зіткнулися легковик і вантажівка
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Хустському, Виноградівському, Рахівському районах

У селі Білин на Рахівщині вночі сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-21015» виїхав на зустрічну й зіткнувся з вантажівкою «DАF». На щастя, обійшлося без потерпілих, але машини зазнали суттєвих пошкоджень. 

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій-винуватець ДТП, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка доставили до лікарні, де виявили в нього 1,55 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Ключарки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Sеаt» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 0,50 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У місті Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Vоlkswagen Golf», на якому не було заднього бампера. За кермом іномарки перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,86 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який виконував незрозумілі маневри. За кермом батькового автомобіля перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Моторошна ДТП на Закарпатті: зіткнулися легковик і вантажівка