На Закарпатті лунали постріли (ФОТО)


За фактом хуліганства із застосуванням зброї співробітники поліції Закарпаття розпочали слідство. Фігуранта злочину затримано у порядку статті 208 КПК України

23 жовтня до поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії у селищі Королево Виноградівського району. Правоохоронці, які виїхали за викликом, встановили, що між двома чоловіками виник конфлікт. У ході сутички 35-річний мешканець Королева застосував проти 36-річного односельця зброю. Потерпілого з вогнепальним пораненням ноги доправили до лікарні.

За фактом злочину у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство із застосуванням зброї.

Співробітники Управління карного розшуку поліції області, спільно з поліцейськими роти поліції особливого призначення та виноградівськими правоохоронцями, оперативно розшукали та затримали у порядку статті 208 КПК України 35-річного підозрюваного. Станом на тепер він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. У справі триває слідство.