Закарпатські рятувальники профілактували Берегівщину, Тячівщину та Свалявщину




Так, 25 жовтня, берегівські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Дийда. Окрім подворового обходу, бійці ДСНС навідалися й до найменших мешканців населеного пункту -  учнів загальноосвітньої школи. Під час зустрічі особлива увага акцентувалася на  проблемі дитячих пустощів з вогнем. Також рятувальники детально розповіли про основні правила пожежної безпеки у побуті. А для кращого засвоєння почутої інформації, дітям роздали кольорові листівки з правилами безпеки, яких необхідно дотримуватись.
А напередодні, 24 жовтня, фахівці Свалявського підрозділу провели  зустріч із трудовим колективом ТОВ "Євростиль Стандарт". Тут фахівці ДСНС розповіли про те, як користуватись вогнегасником та  правила поведінки у разі виникнення пожежі на підприємстві.
Цього ж дня тячівські вогнеборці взяли участь у проведенні "Ярмарку професій", який проходив на території Дубівського машинобудівного технікуму. Спілкуючись із учнівською молоддю, рятувальники нагадали присутнім про важливість дотримання заходів безпеки життєдіяльності, зокрема йшлося про  першочергові дії у разі виникнення пожеж та інших надзвичайних подій. Крім того, рятувальники провели профорієнтаційну роботу з учнями щодо вступу до навчальних закладів системи ДСНС України, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.