14-річний юнак злетів з мотоцикла і загинув від травми голови

У Рахові 14-річний юнак злетів з мотоцикла і загинув від травми голови
20-річний житель Рахова, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя, де скоїв наїзд на хлопця з дівчиною, які стояли обабіч дороги, на мотоциклі також був 14-річний хлопець, який попросився покататись, але через наїзд злетів з мотоцикла і отримав сильну травму голови. 

Дорогою мотоцикліст Від удару неповнолітній пасажир, який був без захисного шолома, злетів із мотоцикла й внаслідок падіння на землю зазнав смертельних тілесних ушкоджень. 

Рахівське відділення поліції розпочало кримінальне провадження за фактом ДТП у Рахові, де мотоцикл під керуванням п’яного юнака наїхав на хлопця і дівчину. Потерпілі отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості. Внаслідок ДТП загинув неповнолітній пасажир, який впав з мотоцикла. 

Сьогодні опівночі в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в місті Рахів мотоцикл наїхав на людей, а мотоцикліст втік з місця події. 

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група встановила, що трагедія сталася близько 23.20 години 28 квітня на вулиці Буркут у місті Рахів. 

20-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, сів за кермо незареєстрованого мотоцикла марки «Soul». Його попросив покататись 14-річний місцевий хлопець, який навчається та проживає в столиці, а на свята приїхав погостювати до рідних. 

Дорогою мотоцикліст не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя, де скоїв наїзд на хлопця з дівчиною, які стояли обабіч дороги. Від удару неповнолітній пасажир, який був без захисного шолома, злетів із мотоцикла й внаслідок падіння на землю зазнав смертельних тілесних ушкоджень. 

Від отриманих травм потерпілий помер у реанімації Рахівської лікарні. В лікарні також опинилися з травмами різного ступеня тяжкості 14-річна дівчина й 19-річний хлопець, на яких наїхав мотоцикл. 

Сам мотоцикліст серйозних тілесних ушкоджень не отримав. З місця події він втік. 

Спершу поліцейські знайшли на іншій вулиці кинутий мотоцикл, а за кілька годин затримали й самого водія. 20-річного мотоцикліста освідчено на стан алкогольного сп’яніння, в нього виявили 0,85 проміле алкоголю. 

За даним фактом поліція Рахова розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК України й взято під варту. Мотоцикл поміщено на спецмайданчик поліції. Обставини смертельної ДТП з’ясовують слідчі, - інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Рахові 14-річний юнак злетів з мотоцикла і загинув від травми голови