Щедрий врожай: на Закарпатті триває грибний сезон

​Біологи запевняють: грибів зараз багато не лише через сприятливу погоду, а й через «неврожай» минулої осені. Пояснюють: грибниці не виснажені, тому цієї весни вродило добре. 

Щедрий врожай: на Закарпатті триває грибний сезон

Зараз, кажуть грибники, саме час збирати свіжі маленькі білі. Більшість лісових смаколиків на ринках Ужгорода з Перечинщини та Великоберезнянщини. Для більшості місцевих – гриби це спосіб підзаробити. Уздовж трас на Перечинщині 10-ки кошариків з відбірними білими різних розмірів. Ціни від ста до 250-ти гривень, залежно від розміру кошика та грибочків.

Продають гриби вже і на ужгородських ринках, щоправда, здебільшого вони теж привезені з Перечинщини. 

Детальніше - дивіться у сюжеті Сіріус: ​​

Коментарі

Додати коментар

Залишити коментар

оновити, якщо не видно коду