Чергова смертельна аварія на Закарпатті: загинув пішохід, водія шукала поліція

Чергова смертельна аварія на Закарпатті: загинув пішохід, водія шукала поліція
Правоохоронці Великоберезнянського відділення поліції встановили особу водія, який смертельно травмував пішохода у райцентрі. У справі триває досудове розслідування

Слідчі Великоберезнянського відділення поліції встановлюють обставини аварії, у результаті якої загинув пішохід. Повідомлення про автопригоду зі смертельним наслідком надійшло до правоохоронців близько 01:00 ночі.

Тіло померлого виявили співробітники групи реагування патрульної поліції, які здійснювали патрулювання районом. На місце вони викликали слідчо-оперативну групу, яка встановила особу загиблого. Ним виявився 31-річний житель села Малий Березний. Під час огляду тіла загиблого, на ньому виявили травми, характерні для аварії. В результаті оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили автомобіль, причетний до аварії та його власника. 

У ході проведених заходів, авто «Volkswagen Golf» розшукали. За кермом авто перебував 27-рінчий мешканець смт Великий Березний. 

За фактом ДТП зі смертельними наслідками (частина 2 стаття 286 Кримінального кодексу України) у поліції розпочате слідство. У ході розслідування буде з’ясовано усі обставини даної автопригоди, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.  ​