Офіційно про жахливу ДТП на Закарпатті (фото)

foto
Поліція Мукачівщини з‘ясовує обставини аварії, в якій травмувались двоє людей
На автодорозі Мукачево-Рогатин водій автомобіля «Volkswagen Golf » не впорався з керуванням і зіткнувся з вантажівкою. Водія та пасажирку легкового автомобіля доставили до реанімаційного відділення лікарні. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження.
Сьогодні, 23 липня, о 05:40 год. сталася дорожньо-траспортна пригода на трасі Мукачево-Рогатин поблизу с.Пістрялово Мукачівського району. На місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи районного відділення поліції встановили попередні обставини аварії. Як з’ясували правоохоронці, водій «Volkswagen Golf» рухаючись в напрямку Мукачева не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з вантажним фургоном Iveko.
В наслідок автопригоди травми отримали 38-річні водій та пасажирка легковика, обидва мукачівці. Потерпілих доставили до реанімаційного відділення місцевої районної лікарні.
За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває. Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик поліції.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області