Закарпатці в опалювальний сезон можуть зекономити 25% вартості газу (ВІДЕО)

Закарпатці в опалювальний сезон можуть зекономити 25% вартості газу (ВІДЕО)

Зекономити кошти і придбати газ на опалювальний сезон за літньою ціною пропонують в ТОВ «Закарпатгаз Збут». Акцію розпочали 23 серпня, триватиме вона місяць. Зимові коливання в ціні газу учасників акції не стосуватимуться, тобто є можливість зекономити 25%, адже ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні.

Продають газ як товар. Споживач сплачує кошти за замовлений газ до 25 вересня. Доведеться заплатити ще за 1 гривню за куб за транспортування палива, однак без передоплати. Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений: 25 тис куб. м на одне домогосподарство. Якщо куплений резерв буде витрачено до кінця опалювального сезону, споживач зможе обігріватися далі на на загальних умовах. Ті, хто газ не використає, можуть скористатись залишком коштів у подальшому.

Жителі області вже заповнюють відповідні договори. Адже зимові коливання в ціні газу учасників акції не торкнуться. Зробити покупку можна за допомогою Особистого кабінету на сайті компанії або в Центрі обслуговування клієнтів «Закарпатгаз Збуту» за місцем проживання. Акція триватиме до 23 вересня. ​