Поліція встановлює обставини побиття виноградівця

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження у поліції розпочали досудове слідство. Особу кривдника встановили. Чоловіка затримали до ізолятора тимчасового тримання


Виноградівська поліція розпочала слідство за фактом побиття 20-річного чоловіка. Повідомлення про інцидент надійшло до правоохоронців 29 вересня, близько 3:00 ночі. 26-річний виноградівець повідомив, що виявив біля воріт свого дворогосподарства непритомного чоловіка віком 20-25 років.


Лікарі, які госпіталізували потерпілого, заявили, що у чоловіка є тяжкі тілесні ушкодження, у зв’язку з чим його помістили до реанімації.


За фактом злочину у поліції розпочали слідство за статтею 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження.


Правоохоронці, що прибули за викликом, з’ясували, що до побиття 20-річного виноградівця причетний його ровесник, уродженець Хмельницького. Чоловіка розшукали, у скоєному він зізнався. Фігуранта затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області