На Закарпатті сталося жорстоке вбивство (+ФОТО)


32-річний мешканець м. Хуст вбив свого квартиранта. Поліція затримала його на місці злочину. Чоловіка взято під варту. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розпочато слідство

 9 листопада, о 15:25 год, до поліції Хустського відділу надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з сусіднього будинку вийшов чоловік та повідомив, що він скоїв вбивство.

За вказаною адресою виїхали працівники слідчо-оперативної групи та працівники групи реагування патрульної поліції. На місці події правоохоронці затримали 32-річного місцевого мешканця. У квартирі, де проживає хустянин, поліція виявила тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Загиблим виявився 59-річний мешканець району, який винаймав житло.

У ході слідчих дій поліцейські встановили попередні обставини вбивства. Під час спільного розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в ході якої господар помешкання наніс смертельний удар ножем в шию квартиранту.

Поліцейські  затримали хустянина в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Знаряддя злочину — ніж, вилучено.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.