На Закарпатті поліція отримала вже 7 повідомлень про порушення на виборах в ОТГ

До поліції надійшло уже сім повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства. Під час виборів до ОТГ на двох виборчих дільницях, у селах Холмок та Сторожниця Ужгородського району, перевіряються два порушення виборчого законодавства, інформує поліція Закарпатської області.
Сьогодні відбуваються місцеві вибори до ОТГ у шести районах Закарпаття: Ужгородському, Мукачівському, Берегівському, Іршавському, Великоберезнянському, Свалявському. Окрім цього, у Полянській ОТГ (Свалявський район) відбудуться довибори депутатів, у зв’язку з приєднанням до громади ще одного населеного пунктуСтаном на 13:00 поліцейські Закарпаття отримали сім повідомлень про імовірні порушення виборчого законодавства на виборчих дільницях. Зокрема, мова про інциденти в Ужгородському районі. Йдеться про одночасне перебування в кабінці двох осіб на виборчій дільниці у селі Холмок, а також імовірний підкуп члена виборчої комісії та виборця у селі Сторожниця.
Працівники поліції проводять перевірку за даними фактами.
У разі виявлення порушень виборчого законодавства поліція звертається з проханням – негайно повідомляти на лінію “102” для оперативного реагування та вчасного вирішення питання.